logo Tante Door

Slagerijen en poeliers kiezen voor Tante Door kip

In de afgelopen maanden is het aantal verkooppunten van Tante Door kip gestegen. Er is vraag vanuit de consument, maar ook slagers en poeliers hebben behoefte aan duidelijkheid en transparantie.

Weet wat je verkoopt

Slagerijen en poeliers bieden hun klant graag een stukje vlees waarover zijn een duidelijk en eerlijk verhaal kunnen vertellen. Tante Door kip sluit volledig aan bij die wens. Het vlees is antibiotica vrij, 100% Hollands, ambachtelijk en smaakvol. Deze kwaliteiten zoeken slagers, poeliers en consumenten in kip. Niet gek dus dat het aantal verkooppunten toeneemt.

Proeverij Tante Door

Regelmatig houden wij een proeverij bij een van de verkooppunten. U proeft de heerlijke gerechten van Tante Door kip, zoals kipspiesjes, gegrilde kip, maar ook onze kippeling! Houdt onze Facebookpagina in de gaten om te zien of ons promotieteam binnenkort in de buurt is. 

De dag van morgen

We kunnen niet in één dag de wereld veranderen, maar samen met jou doen we elke dag een stapje. Alle vleesproducten van 'Dat zegt genoeg' zijn gericht op continu verbetering in opgroei, voeding en leefwijze.

Verkooppunten Tante Door

Wil je weten waar Tante Door verkrijgbaar is? Vul jouw postcode of plaats in op onze winkelzoeker en vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Bekijk de verkooppunten Download factsheet

 

 

ornament

Tante Door

Dat Zegt Genoegeen bewuste keuze
  • Bekijk ook

   Kip Tante Door  Varken Doerak Koe Elita Koe Moe Mo

   Volg ons op

  • Blijf op de hoogte

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dat Zegt Genoeg.