logo Doerak

Dat zegt genoeg

Doerak

Varken

Doerak

100% HOLLANDS VARKEN, ANTIBIOTICA VRIJ VLEES

Lekker knorren, spelen of vrolijk rondrennen met haar grappige krulstaart. Onze Doerak varkens doen waar zij zelf zin in hebben. Doerak heeft een goed leven op de boerderij.

Voeding en antibiotica

Doerak heeft onbeperkt toegang tot water en het eten wordt nauwkeurig bijgevoerd. Daarnaast zorgt de boer voor de nodige mineralen en vitaminen. Zo krijgt Doerak een uitgebalanceerde voeding. Groeibevorderaars zijn in Nederland letterlijk verboden en krijgt Doerak dan ook niet toegediend. Het vlees is antibiotica vrij.

Speelmateriaal

Doerak heeft veel speelmateriaal in de stal om lekker mee te ravotten. De stallen zijn voor het grootste gedeelte voorzien van stro om lekker in en mee te spelen. Het natuurlijke gedrag van Doerak wordt hierdoor zoveel mogelijk gestimuleerd. Dit komt de smaak zeer ten goede.

Vol van smaak

Het vlees van Doerak bevat intramusculair vet. Dat wil zeggen dat er kleine adertjes met vet door het vlees zitten die weg smelten op het moment dat het vlees gebakken wordt. Het resultaat is een heerlijk mals stukje vlees. Een ouderwets volle en lekkere smaak.

Benieuwd waar je dit heerlijke vlees kunt kopen? Kijk dan in onze winkelzoeker.

Dat Zegt Genoegeen bewuste keuze
  • Bekijk ook

   Kip Tante Door  Varken Doerak Koe Elita Koe Moe Mo

   Volg ons op

  • Blijf op de hoogte

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dat Zegt Genoeg.